La Mostra d’Igualada

Home / La Mostra d’Igualada
Carregant Esdeveniments
dijous
30
març

La Mostra d’Igualada

dijous 30 març - diumenge 2 abril
Plaça Cal Font, 88
Igualada, Barcelona 08700
+ Mapa de Google
  • Aquest event ja ha passat.
lamostra_768x537

Fira de teatre infantil i juvenil

La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil és la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Un gran aparador dels millors espectacles, que aplega al voltant de 36.000 espectadors i 700 professionals. Considerada Mercat estratègic de Catalunya, nodreix les programacions familiars del país i proveeix les d’arreu de l’Estat espanyol i l’estranger.

D’entre les més de 660 sol·licituds de participació rebudes, la direcció artística en selecciona una cinquantena per la seva qualitatcontemporaneïtatoriginalitat i capacitat d’incorporar nous llenguatges i posades en escena en espais no convencionals. Hi tenen cabuda tots els gèneres escènics (teatre, màgia, circ, clown, titelles, dansa, música, multidiscipli­nar, etc.), tant a sala com al carrer. Tot i que la majoria de les companyies són catalanes, també hi actuen formacions espanyoles i internacionals.

A més a més, La Mostra és un punt clau de trobada del sector professional, que gaudeix d’un espai de negoci i intercanvi (La Llotja) i un conjunt d’activitats paral·leles com conferències, sessions de speed meetings, un mercat de projectes (pitching) i trobades pactades o informals que afavoreixen el contacte entre els diferents agents.

Detalls

Inici: dijous 30 març
Finalització: diumenge 2 abril

Recinte

Venue Name: La Sala
Address: Plaça Cal Font, 88
Igualada, Barcelona 08700

+ Mapa de Google
Telèfon: 93.806.89.70