Qui som

LA SALA

Obert des de 2006

Ubicada en un espai privilegiat, al centre de la ciutat, La Sala s’ha convertit, des de la seva inauguració el 2006, en el punt més efeverscent de l’escena nocturna d’Igualada i una de les sales de referència de la Catalunya central.

La Sala és un centre d’oci i cultura situat en un marc incomparable: l’edifici modernista del Cercle Mercantil, fundat el 1899 i restaurat el 1985; un espai que ha conservat l’essència i l’encant de l’antic teatre modernista, de les seves sales i jardins, adaptat als nostres dies, amb la millor tecnologia de so i llum per acollir un ampli ventall d’esdeveniments.

Des dels seus inicis, La Sala ha esdevingut un nou concepte d’espai cultural amb una oferta multidisciplinària, que va des de la música en viu fins a les xerrades i exposicions, passant pel cinema, les festes temàtiques, les vetllades de monòlegs, les sessions de DJ’s, etc., amb una programació protagonitzada pels grans noms de l’escena nacional i internacional i pels artistes emergents. Això… sense oblidar les millors nits de música per ballar i sortir de festa.

Pel seu estil, per la seva oferta cultural i d’oci única i exclusiva, pel seu ambient, pel seu espai emblemàtic … i per moltes més coses que descobriràs… viu “l’experiència La Sala”.

T’OFERIM

DISCO

T’oferim… Un lloc on gaudir del millor so i il·luminació del moment, per ballar sense fre fins a la matinada, per passar-t’ho bé amb els teus amics i fer-ne de nous.

Perquè La Sala és sinònim de la millor gresca!!!

CONCERTS

T’oferim… Un escenari per viure en directe la música dels teus ídols, amb els millors artistes de l’escena nacional i internacional, i per descobrir els nous talents.

Perquè la Sala és sinònim de la millor música en viu!!!

MONÒLEGS

T’oferim… Un micròfon per als millors humoristes d’èxit als teatres i televisions de l’actualitat, per riure pels descosits en unes sessions de monòlegs inoblidables.

Perquè La Sala és sinònim de la millor diversió!!!

CINE

T’oferim… Una butaca per gaudir de cicles i sessions temàtiques del setè art, amb projeccions de pel·líqules d’actualitat i films vintage.

Perquè La Sala és sinònim de la millor imatge!!!

DJ′S - NOUS TALENTS

T’oferim… Un equip tècnic per disfrutar amb les actuacions dels milllors discjòqueis i dels nous talents de les cabines, que et faran ballar amb la música que ho està petant.

Perquè La Sala és sinònim de la millor música!!!

EXPOSICIONS

T’oferim… Una sala oberta a la creativitat, a la imaginació, on descobrir el talent i l’obra dels artistes en diverses diciplines.

Perquè La Sala és sinònim de la millor cultura!!!

XERRADES

T’oferim… Un altaveu per al debat i l’opinió, un espai per parlar i escoltar sobre temes d’interès.

Perquè La Sala és sinònim del millor diàleg!!!

FESTES TEMÀTIQUES

T’oferim… Un espai per celebrar els moments més especials de l’any, les millors festes temàtiques.

Perquè La Sala és sinònim de la millor festa!!!